Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

De beste hovenier van Heerhugowaard leren kennen

Al een tijdje waren wij aan het zoeken naar een goede hovenier in Heerhugowaard. Keer op keer lukte het ons alleen niet om een goede hovenier te vinden en dat zorgde er bij ons voor dat wij op een gegeven moment de moed begonnen te verliezen. Dit vonden wij erg zonde, aangezien er echt iets aan onze tuin moest gebeuren. Na een tijd werden wij via vrienden getipt op De Noord-Hollandse Tuinman. Dit bedrijf is actief als hovenier in Heerhugowaard en onze vrienden hadden zeer goede ervaringen hiermee. Dat was dan ook de reden dat zij zeiden dat de Noord-Hollandse Tuinman misschien ook wel iets goeds voor ons betekenen. Eenmaal enthousiast gemaakt, besloten wij maar eens contact op te gaan nemen met de Noord-Hollandse Tuinman en te vragen naar de diverse mogelijkheden.

 

Lastig om een goede hovenier in Heerhugowaard te vinden

In eerste instantie vonden wij het erg lastig om een goede hovenier in Heerhugowaard te vinden. Dit kwam doordat er erg veel hoveniers actief waren in Heerhugowaard en wij daardoor niet wisten welke er nu juist goed en minder goed waren. Ook kenden wij eerst niemand die ervaringen had met een hovenier uit onze woonplaats en daardoor werd het voor ons nog lastiger om een goede en weloverwogen keuze te maken. Toen wij eenmaal contact hadden opgenomen met de Noord-Hollandse Tuinman, werden wij meteen zeer vriendelijk te woord gestaan. De verschillende mogelijkheden werden met ons besproken en daardoor wisten wij erg goed wat wij allemaal konden verwachten van deze hovenier uit Heerhugowaard. Dit zorgde ervoor dat wij geen enkel moment voor nare verrassingen zijn komen te staan.

 

Een resultaat om trots op te zijn

Toen de Noord-Hollandse Tuinman aan de slag was gegaan met onze tuin, verliep alles zeer soepel. Het resultaat is ook echt iets om trots op te zijn en hier zijn wij dan ook erg blij mee. Wij weten in ieder geval welk bedrijf wij aan anderen zullen aanbevelen!

 

De Noord-Hollandse Tuinman benaderen

Wij raden het zeker aan een kijkje te nemen op de website van de Noord-Hollandse Tuinman, hier staat veel informatie beschreven en ook kunt u hier de contactmogelijkheden vinden.