Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Op vakantie in Nederland

De zomermaanden zijn in aantocht. Lekker weer en lange zomeravonden horen daarbij. En een vakantie niet te vergeten. Even weg uit de dagelijkse sleur om er vervolgens weer een jaar tegen aan te kunnen gaan. Vele Nederlanders zullen hun vakantie al geboekt hebben of binnenkort nog boeken. Een bekende vakantie vergelijker zocht uit welke landen dit jaar in trek zijn. Dit jaar zijn Spanje, Italië en in mindere mate Portugal erg in trek. Er zit een aanzienlijke stijging in het aantal boekingen naar die landen. Frankrijk is zoals altijd ook populair. Een nieuwe stijger, misschien wel opvallend, is Nederland. Steeds meer mensen boeken een vakantie in eigen land. Voor een leuke vakantie hoef je toch ook helemaal niet ver weg te zijn?

Enige nadeel wat kan worden genoemd van een vakantie in Nederland is het weer. Op een week lang zon heb je helaas geen garantie hier, hoewel het prima mogelijk is natuurlijk. Voor echte zonaanbidders is Nederland misschien niet het perfecte vakantieland, maar voor wie dat geen absolute voorwaarde is, is Nederland een heerlijk land om op vakantie te gaan. We hebben hier vele mooie gebieden met je mooie accommodaties. Hou je van het strand? Zeeland, Katwijk, de Waddeneilanden zijn dan perfect, om een paar voorbeelden te noemen. Ben je liever wat actiever bezig? Een zeilvakantie op het IJsselmeer of de Friese meren kunnen dan voldoen. Of wandelen en fietsen op de Veluwe. Bourgondiërs kunnen hun hart ophalen in Limburg. Zoals je ziet, genoeg te doen en te beleven in ons eigen landje.

Een ander voordeel is dat een vakantie hier vaak een stuk goedkoper uitvalt dan een vakantie naar een ver oord. Mede door de reiskosten die je voor een groot deel bespaar. Een vakantie-vergelijker kan ook erg helpen bij het vinden van een voordelige vakantie. Die legt de vakanties naast elkaar zodat je de beste aanbieding die aansluit op je wensen kan kiezen.

http://vakantie-vergelijker.nl

Gerelateerde artikelen

Een veranda als eyecatcher van uw woning

Spullen die je nodig hebt van baby tot tiener

Grootformaat printer nodig? Laat u adviseren!