Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Overkappingen bestellen

Plannen om een overkapping te plaatsen aan uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop bestelt u gemakkelijk een overkapping die wij kant en klaar bij u aan huis leveren. Toch liever zelf de overkapping bouwen? Dat kan natuurlijk ook. Op onze website hebben wij een handige calculator die snel berekent hoeveel hout u nodig hebt. Afhankelijk van de houtsoort (Lariks, Douglas of Eiken) wordt ook meteen de prijs bepaald. Vervolgens kunt u het hout in onze webshop meteen bestellen. Liever een kant-en-klaar bouwpakket waar u zelf niet al te veel voor hoeft te doen? Ook dit is mogelijk.

Kant en klaar pakket of zelf zagen

Wij leveren het bouwpakket zo aan dat u alleen nog maar de houten delen in elkaar hoeft te tikken. Alles is al op maat gezaagd en voorzien van pen-gat verbindingen. Wanneer u een overkapping bestelt heeft u de keuze uit een plat dak en een punt dak. U kiest vervolgens de houtsoort en bepaalt of u een kant-en-klaar bouwpakket wil of losse palen en planken, en zelf alles op maat zaagt.  Kiest u voor losse palen en planken, dan moet u zelf alles op maat zagen. Wij leveren wel de bijbehorende schroeven die u nodig hebt om de overkapping in elkaar te kunnen zetten.

Dakbedekking

Voordat u de overkapping gaat plaatsen moet u goed bedenken waar u deze wilt hebben, en welke functie moet deze hebben? Vaak geldt: hoe groter hoe mooier. Al met al bent u met het plaatsen van de overkapping gemiddeld zo’n 5 uur druk wanneer u dit met twee personen doet. Voor de dakbedekking hebben wij gekozen voor epdm rubber. Om dit rubber veilig te kunnen bevestigen is er epdm folie, die u bevestigt met een hechtende kit. Deze dakbedekking wordt tevens geleverd bij uw overkapping.

Overkappingen bestelt u gemakkelijk in onze webshop op hardhoutdiscount.nl. Voor 12:00 bestelt is de volgende dag al geleverd, en wanneer u voor €900 of meer bestelt leveren wij deze gratis bij u af.

https://www.hardhoutdiscount.nl/

Gerelateerde artikelen

Betaalbaar schuifdak laten plaatsen

Hoe vind je de juiste gasveer?

In 3d printen