Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Pand16: Wand- en vloertegels

Voor al uw wandtegels, vloertegels en PVC vloeren; Pand 16 helpt u aan een nieuwe vloer of betegeling. Ons team bestaat vooral uit jonge mensen die gedreven en innovatief zijn, maar die tevens de kennis hebben opgedaan van onze ervaren kenners. Op deze manier kunnen wij u een weloverwogen advies geven over uw nieuwe vloeren of tegels. Het aanbod is tevens opgebouwd uit een variatie aan stijlen, doelen en materialen met het doel voor elke wens een passende vloer of wand te bieden. U heeft bij Pand 16 alles wat u nodig heeft om de ideale oplossing voor uw pand te vinden!

Wandtegels

Pand 16 heeft voor elke ruimte in uw huis een ideale wandtegel. De onderverdeling van de tegels zijn speciale badkamertegels, vintage, witte, moderne en marmer look tegels. Daarnaast is er nog de speciale soort stroken tegels.

Tegels voor de badkamer zijn natuurlijk gemaakt om goed met vocht om te gaan en zijn normaliter wat gladder. De andere categorieën gaan meer over de stijl waar u de voorkeur aan geeft. Niet elke wandtegel is natuurlijk even geschikt voor elke ruimte, maar er ís voor elke ruimte een breed aanbod. Heeft u een specifieke voorkeur? Dan kunt u op onze website hierop zoeken. Dit is echter niet zo overtuigend als dat u de wandtegels in het echt ziet. Bij de Pand 16 vestiging kunt u tijdens openingstijden of op afspraak altijd terecht bij een van onze experts die u meenemen langs alle wandtegels, en u adviseert wat aan te raden is bij een bepaalde vloer of huisstijl!

Vloertegels en PVC Vloeren – Pand 16

Er zijn natuurlijk niet alleen maar wandtegels in het pand van Pand 16, u kunt hier ook kijken naar alle vloertegels en PVC Vloeren die wij aanbieden. Er zitten toch behoorlijke verschillen tussen deze twee soorten die niet te zien zijn op een website.

De PVC vloeren hebben een steeds betere uitgangspositie omdat ze scherp geprijsd zijn. Ook is het zeer positief dat de vloer stil is, omdat hij wat zachter is. Dit heeft als extra voordeel dat het comfortabel loopt en hij niet zo koud is zoals u kunt voelen bij Pand 16. Dit is voor de vloertegels soms nog wel anders.

Ondanks dat de PVC vloeren zo in trek zijn, zijn de vloertegels nog altijd populair. Dit heeft ermee te maken dat ze kwalitatief toch uitstekend zijn. Ze zijn veel minder vatbaar voor krassen e deukjes dan PVC vloeren. Een andere reden waarom klanten van Pand 16 toch ook vaak voor vloertegels kiezen is omdat ze er mooier en kwalitatief beter uit zien. Kom gerust langs in onze vestiging om erachter te komen waar uw voorkeur naar uit gaat.

 

https://www.pand16.nl/